Et er hvad jeg selv siger

Noget helt andet er, hvad ‘mine’ gravide og nybagte forældre siger.
Jeg bliver både glad og rørt, når jeg får en glad og taknemmelig besked på telefonen eller i indbakken om den forskel min ammevejledning har gjort for amningen og dermed babys trivsel… Tak for alle de pæne ord!

amme'nam er nærværende, kærlig, konkret og professionel ammevejledning

Lise Lotte er pisse dygtig

Lise Lotte er pisse dygtig og virkelig behagelig og tålmodig. På 1,5 time gik hun fjernet smerte ved amning for min kæreste med simple teknikker, der samtidig gør at vores datter bliver helt mæt og der derved er længere mellem amninger.

Kan kun anbefale hende!

Thorbjørn, juli '23

Nærværende, kærlig, omsorgsfuld og anerkendende.

Alle burde stifte bekendtskab med Lise Lotte!

Jeg havde en hård ammestart, hvor jeg ud over at amme også skulle udpumpe. Der blev ikke lagt en ordentlig plan for udpumpningen, hvilket resulterede i, at jeg 2,5 uge efter fødslen fik brystbetændelse. Vi følte os ikke mødt af vores sundhedsplejerske og derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have hjælp et andet sted fra.

Lise Lotte var og er en gave. De første dage var vi blot i telefonisk kontakt og da hun kom på hjemmebesøg efter 3 dage var brystbetændelsen stort set slået tilbage og vi kunne koncentrere os om at trappe ud af udpumpningen. Ikke nok med at Lise Lotte kom med en konkret plan, der afhjalp den konkrete problematik vi stod i, så vurderede og tilrettede hun vores ammeteknikker.
Den største forskel Lise Lotte gjorde var dog hendes væremåde. Hun var både i opkald, på SMS og i det fysiske møde med os nærværende, kærlig, omsorgsfuld og anerkendende. Hun mødte os der hvor vi var og med de styrker og udfordringer vi havde.

Lise Lotte var afgørende for vores videre ammeforløb og vi kan på det varmeste anbefale hende; både ved en udfordrende amning og til et gennemtjek.

Cecilie, Juli '23

Imponerende faglig viden – respekt!

Liselotte er super dygtig og sød!
Liselotte er super dygtig og mindst lige så sød. Min kone havde store problemer og smerter med amningen, men bare efter kort tids vejledning blev det væsentligt bedre, og vi fandt ud af, hvad årsagen til smerterne var, og hvordan de kunne gå væk. Imponerende faglig viden – respekt!

Jeg kan varmt anbefale Liselotte, hvis der er store som små problemer med amningen. Som hun sagde – “amning må aldrig gøre ondt!”

Benjamin, april '23

Du har virkelig redet vores amning

Jeg kan ikke sige dig nok tak!
Du har virkelig redet vores amning, da den så allersortest ud. Vi ammer nu uden suttebrik på det ene bryst og stadig med, på det andet men næsten smertefrit. Vi gør det også i andre ammestillinger men nyder stadig den liggende da den giver en masse dejlig hud til hud.
Igen tusind tak for en fantastisk vejledning du var så hjertevarm og forstående, jeg følte mig i de tryggeste hænder! Skulle jeg få brug for hjælp senere hen igen, tøver jeg ikke med at kontakte dig!

Cenia, juli '23

Hun gav os troen på os selv som forældre

Som nybagte forældre til vores datter oplevede vi problemer med ammeetablering. Efter mange forskelligrettede tilgange til at løse problemet fra personalet på barselshotellet, stod vi tilbage med en følelse af, at vi ikke slog til i vores nye rolle. Midt i sammensuriet af manglende søvn og modløshed ift. amning kom Lise-Lotte ind i billedet og skabte ved hendes blotte tilstedeværelse ro og nærvær. Foruden en fantastisk personlighed er Lise-Lotte utroligt professionel, og gav os en række kort- og langsigtede redskaber til amning samt troen på os selv som forældre. Lise-Lotte har en helhedsorienteret tilgang, når hun skal hjælpe og var fantastisk til også at inkludere far. Vi er enormt taknemmelige for den hjælp, vi fik fra Lise-Lotte i en sårbar periode og sender vores varmeste anbefalinger!

Trine og Anton, april '23

Skulle have startet fra dag et med ammevejledning af Lise Lotte

Min hustru havde efter 5 ugers amning stadigt smerter ved amning, og både jordemødre og sundhedsplejer blev med med at sige at alt jo så fint ud, hvilket ikke rigtigt gav mening for os.
Vi kontaktede derfor Lise Lotte klokken 10 om formiddagen, og allerede klokken 15 stod hun på adressen. Hun kom ind i vores hjem med en ro og en dyb naturlighed, som om hun var en kendt gæst i vores hjem.
Med tilgangen: “amning må ikke gøre ondt” samt en faktisk ret simpel tilgang til den tekniske del af amningen, hjalp hun på halvanden time min hustru til at amme fuldstændigt smertefrit 🙂 Nu er det så bare og øve sig, og måske følge op med en brush up session med små tricks til god sidestilling.
Vi kan varmt anbefale Lise Lotte, og havde vi vist hvilken forskel det ville gøre, havde vi taget fat i hende på dag et for at være kommet bedst muligt fra start på den store og svære opgave amning er.

Jakob, april 2023

Selvtilliden stiger og man får blod på tanden!

Lise Lotte er en fantastisk dygtig ammevejleder. Det startede med, at jeg skrev kl. 23 om aftenen semifrustreret over amningen. Hun svarede med det samme og kom på besøg 12 timer efter. Både mor og far får forskellige teknikker. Lise Lotte indgyder til ro og er enormt respektfuld. Jeg havde aldrig troet at en fremmede kvinde skulle massere mine bryster, men hun vejleder/guider på allersmukkeste vis en til at blive en super-ammer. Hun er rosende og støttende så ens tiltro og selvtillid stiger, og man får blod på tanden til at prøve forskellige stillinger og øvelser af. Tænk hvad 1,5 time kan gøre?
Nu har jeg sikret mig, at jeg ingen smerter har under amningen og ingen sår på brysterne udvikler sig.

Hun får vores varmeste anbefalinger!

Cecilie, april '23

LISE LOTTE REDDEDE MIN ETABLERING AF AMNING!

Med stor faglighed, fantastisk rådgivning og et utroligt varmt væsen, hjalp hun mig til at forstå min nyfødtes behov og mine nye amme-bryster.

Jeg var på grådens rand, da jeg kontaktede Lise Lotte, og hun reagerede hurtigt, og kom os til undsætning med det samme. Jeg følte mig hørt, set og forstået, og ikke mindst, fik jeg konkrete værktøjer som jeg kunne bruge med det samme.

Det var en utrolig god oplevelse – og jeg ville ønske jeg havde fået ammevejledning af hende til mit første barn. Jeg kan kun give Lise Lotte de varmeste anbefalinger!

Luisa, marts ’23

LISE LOTTE VAR EN ENORM HJÆLP

Jeg havde mange smerter og blødte under amningen, men alle omkring mig fortalte mig, at jeg jo ammede godt. Det var indtil jeg mødte Lise Lotte.

Fra den første dag, jeg mødte hende, fik jeg en enorm hjælp. Hun fortalte mig, at det ikke var normalt at have smerter, mens jeg ammede, og hun gav vejledning og gode råd til hvordan jeg kunne gøre min amning bedre. Fra den første aftale med hende stoppede mine smerter. Det var en stor hjælp for mig.

Er du mor med ammeproblemer, så tøv ikke med at spørge Lise Lotte. Jeg kan virkelig anbefale hende som ammevejleder.

Maria, marts ’23

TAK!

Jeg gik ud af din dør med troen på at Harald nok skal blive helt perfekt, om han er flaskebarn eller ej, og med en meget større ro i maven og med nogle redskaber og øvelser, som jeg glæder mig til at tage i brug!

Matilde, marts ’23

HUN ER VIRKELIG EN “GURU”

“Jeg mødte Lise Lotte på det bedste tidpunkt. Min søn havde gulsot, og jeg som mor var mega bekymret. Min søn ville ikke tage brystet og havde tabt sig rigtig meget. Lise Lotte hjalp mig med nogle rigtig gode ammestillinger, bøvsestillinger og meget mere.

Hun er virkelig en “guru” og her 8 uger efter snakker vi stadig om hvor vanvittig dygtig hun er og hvor KÆMPE stor en hjælp hun har været. Uden Lise Lotte havde jeg ikke ammet eller pumpet mælk ud til min søn.

Jeg kan absolut kun anbefale hende og det er virkelig godt givet ud at have Lise Lotte med på råd. ❤️”

Camilla T., marts ’23

NÆRVÆRENDE, EMPATISK, OMSORGSFULD

“Lise Lotte er nærværende, empatisk, omsorgsfuld og har utrolig meget viden og erfaring, når det kommer til amning og efterfødslen. Hvis du kæmper med amningen, eller har brug for at blive klogere på amning inden din rejse starter, så tag fart i Lise Lotte. Hun er eminent.”

Justine B., februar ’23

Altså Lotte, du er jo sublim

“Jeg stod med revnede brystvorter og voldsomme smerter ved amning, da vi kontaktede Lotte. Jeg troede ikke længere på, at amningen kunne lykkes for os. Lotte kom med stor ro, nærvær og optimisme omkring at amningen skulle lykkes. Helt smertefrit.

Og det lykkedes! Med konkrete teknikker og vejledning guidede hun os ind i den smertefrie amning. Det er tydeligt at mærke, at Lotte brænder for succes med amning, nyfødte og at hjælpe.

Mere dygtig, omsorgsfuld og godhjertet ammevejleder tror jeg ikke, man finder. De varmeste anbefalinger herfra!”

Malene, sept. '22