Ammehjælp og ammevejledning

I får min udelte opmærksomhed, og jeg giver konkret hands-on ammevejledning samt redskaber og råd, der kan hjælpe jer igennem de  problemer I måtte ha’ og få undervejs i de første dage med baby. Min vejledning tager udgangspunkt i teknikkerne fra Effektiv Smertefri Amning.

amme'nam er nærværende, kærlig, konkret og professionel ammevejledning

Mit mål er, at din amning skal være smertefri

En nyfødt baby kan rigtig mange ting, som man både betages og fascineres af. Der er dog også en enorm verden af nye ting, der skal udforskes og læres.

En baby født indenfor terminsperioden er som oftest født med en ganske god og kraftig sutterefleks, og måske du har set små filmklip, hvor man ser baby udnytte sine medfødte reflekser til selv at finde vej til brystet, tage korrekt fat og sutte vedholdende og roligt ved brystet, mens mor smiler og ser kærligt og beundrende på sit lille vidunder. Var det altid så enkelt ville antallet af ammede børn i Danmark og resten af verden være betydeligt højere.

Amning skal læres af både barn og forældre, så uanset om det er dit første barn eller du har prøvet det før med mere eller mindre succes, kan der opstå problemer.

Af de mest almindelige problemer, du kan opleve er:

  • Baby der vil ligge ved brystet konstant.
  • Smerter under amning
  • Forkert sutteteknik
  • Sår og revner på brystvorterne
  • Brystspænding.
  • For lidt eller for meget mælk
  • Kort tungebånd
  • Tilstoppet mælkegang
  • Brystbetændelse.

Ved alle de ovennævnte punkter er hurtig og kvalificeret hjælp og rådgivning vigtig. Jeg yder konkret hands on ammevejledning og giver jer redskaber eller råd, der kan medvirke til at afhjælpe problematikkerne. Min vejledning tager udgangspunkt i teknikkerne fra Effektiv Smertefri Amning.

Måske er der ikke direkte problemer, men du eller I oplever en stor usikkerhed i forhold til amning og jeres babys trivsel. Her kan jeg være jeres faglige sparringspartner, og være behjælpelig med at se, om og i så fald hvordan I kan optimere.

Din babys måltider og samværet med barnet skal gerne være hyggestunder, så I kan nyde den første tid sammen. Er det ikke tilfældet, så tag endelig kontakt.

Varighed: 1½ time

Pris:

795 kr. hjemme hos mig
995 kr. + kørsel hjemme hos jer,

Omsorgsfuld og uundværlig vejledning

Efter 14 dage havde jeg sår på brystvorten, hvilket gjorde amningen til en forfærdelig ting. Jeg kontaktede Lise Lotte som var virkelig sød og empatisk og fandt tid til at hjælpe os indenfor 24 timer.

Ved på roligeste vis at vise greb og placering af baby, kunne jeg nu amme på brystet med sår på men helt uden smerte.

Havde det ikke været for Lise Lotte, havde jeg været nødt til at stoppe med at amme.

De bedste og største anbefalinger skal derfor lyde her fra.

Camilla T.