Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er for dig, der er gravid, og tilpasses specifikt det behov og de spørgsmål og udfordringer du har og kan forudse. Du er meget velkommen til at have din partner eller en anden støtte med til ammeforberedelsen.

amme'nam er nærværende, kærlig, konkret og professionel ammevejledning

Amning er for langt de fleste noget, der skal læres

Fra halvvejs i graviditeten begynder brysterne at forberede sig til, at der kommer et lille barn, der har brug for mælk. Kroppens forberedelse og barnets medfødte søge- og sutterefleks er dog langt fra altid nok til at få en god start på amningen.

Amning er for langt de fleste noget, der skal læres – både for baby og for de nybagte forældre, og mange faktorer spiller ind i forhold til, om amningen kommer til at fungere.

Ammeforberedelsen tilpasses specifikt jeres behov og ønsker for amningen, så vi sammen kan klæde jer bedst muligt på til at komme godt fra start med amningen, og dermed give amning de bedst mulige forudsætninger. Uanset om I ønsker at jeres baby ammes helt, delvist eller blot skal have råmælken.

Ammeforberedelse er for dig, der er gravid og din partner. Har du ikke en partner er man mere end velkommen til at tage en anden med, der skal spille en rolle i dit liv med den lille ny. Det kan være af stor betydning, at du har en, der støtter op om dig i ammeforløbet, og de op- og nedture der kan være undervejs.

I ammeforberedelsen kommer vi blandt andet til at tale om:

  • Det nyfødte barns behov og signaler
  • Brystets opbygning og funktion
  • Konkret vejledning til, hvordan I bedst får lagt baby til brystet
  • Hvordan du som partner kan understøtte amningen bedst mulig
  • Hvad er godt at have skaffet i relation til amning- og evt. flaskegivning, inden baby kommer
  • De mest almindelige ammeproblemer hvordan I bedst kommer igennem dem.

Varighed: 1½ time

Pris:

695 kr. hjemme hos mig eller online.
795 kr. + kørsel (ud over 10 km).